About

Sinds begin 2017 woon ik samen met Bart in Barcelona en geniet ik hier volop van mijn leventje in deze drukke en te gekke stad. Je vraagt je misschien af wat ik hier allemaal doe en waarom.

Op de fiets de stad ontdekken 

Naast een cursus Spaanse taal, zijn het eigenlijk hoofdzakelijk nog 2 dingen; fietsen door de stad om alles te ontdekken. En daarnaast.. surfen! Maar dan bedoel ik surfen achter mijn laptop; op zoek naar events, markten, festivals, de beste cocktailbars, nieuw te openen tentjes, zodat ik er vervolgens naar toe kan, op de fiets!

Maar daar miste ik meteen iets! Ik had namelijk wel 20 tabbladen open staan om deze informatie bij elkaar te vinden. Hoe handig zou het zijn om een website te hebben die mij dit allemaal kan vertellen? Een verzamelplek met informatie over de leukste plekken en evenementen, wat zeker niet te missen in Barcelona en waar ik absoluut zou moeten gaan eten. Daarnaast komt het feit dat we inmiddels meerdere keren per maand bezoek krijgen en ik aan deze lieve vrienden en familie eigenlijk keer op keer vertelde; what to do, where to go and what to eat.

Daar was het idee geboren: Blonde on a Bike. Ik fiets rond (surf ;)) en verzamel, jij leest en hebt een fijn weekendje weg, zonder al te veel gedoe (en uitzoek-werk). Een soort van online gids. Handig toch? Weet je zeker dat je op de leukste plekken komt.

Ooh en naast mijn avonturen in Barcelona schrijf ik soms ook over gemaakte reizen en lifestyle; gewoon omdat ik dat leuk vind en jij er wellicht iets aan hebt!

Welkom op Blonde on a Bike! ♡ ♡ ♡ 

Wil je nog meer weten? Volg me op Instagram of Facebook. Maar neem ook gerust contact met me op via het formulier.