Barcelona Dutchies in BCN

De Bonita Bar!

In de rubriek op Blonde on a Bike genaamd: ‘Dutchies in BCN‘ lees je artikelen over één of meerdere personen die in Barcelona een bijzonder bedrijf zijn gestart, en met succes! 

Deze week een horeca story over een leuke plek in de wijk Barceloneta, de Bonita Bar, gerund door Nederlandse Sophie samen met haar Venezolaanse vriend Daniel. Dit jaar geopend en nu al niet meer weg te denken uit deze super gezellige straat vol leven! Op 26 januari van dit jaar zijn ze geopend, De Bonita Bar is er voor zowel de locals als toeristen.

Sophie & Daniel
2,5 jaar geleden ontmoeten de twee elkaar, Sophie heeft journalistiek en wereldgeschiedenis gestudeerd, Daniel psychologie en de koksopleiding. De droom om ooit een bar te openen hebben ze helemaal samen tot werkelijkheid gebracht: van het samen klussen en schilderen, het bedenken van een naam (Bonita Venezuela) en logo (retro/80s music), het volgen van een wijncursus tot het dagelijks zorgen voor de gasten en ze voorzien van de lekkerste drankjes en zelfgemaakte cocktails.

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf een keer een bezoekje brengen? Klik dan hier voor het adres. Of ga voor meer informatie naar de Facebook of Instagram van de Bonita Bar!

Meat platter
Ceviche

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply