Barcelona Dutchies in BCN

XVENTURA – een nieuwe manier om Barcelona te ontdekken!

Het XVENTURA avontuur van Anna & Pim.

“Tijdens onze Xpeditie word je meegenomen op avontuur door de straten van Barcelona. De Xpeditie bestaat uit uitdagende puzzels, orginele raadsels en nieuwe ervaringen. Geïnspireerd door Escape Rooms en gedreven door avontuur maakt deze tour tot een succes! Het is een nieuwe manier om Barcelona te ontdekken! ” – Anna & Pim

De Xpeditie
Kun je jezelf dat gevoel herinneren om heerlijk buiten te spelen zonder zorgen? Dat je alles om je heen vergeet omdat je buiten op avontuur uitgaat? Dat gevoel samen met het ontdekken van nieuwe plekken en dingen in een stad, is het gevoel wat Xventura je wil geven! Ik heb het zelf ervaren en het was top!

De Xpedities hebben een eigen verhaallijn gebaseerd op de stad, geschiedenis en personen wat het een goed en samenhangend geheel maakt, de Xpeditie is met veel aandacht ontwikkeld en dat merk je! Xventura heeft de keuze uit 2 varianten:

  • Privé Xpeditie: leuk voor families en vrienden en exclusief voor jou ‘eigen’ groep (2-10 personen) + begeleiding van 1  privé-gids. Het is hierbij van belang om goed samen te werken tijdens deze 3 uur durende uitdagende ontdekkingstocht.
  • Versus Xpeditie: hierbij strijden er 2 teams (10-20 personen) om de snelste tijd, dus is samenwerken nóg meer van belang om de (ongeveer 2 uur durende) Xpeditie tot een goed einde te brengen. Hierbij zijn 2 privé-gidsen aanwezig.
Speurtocht Barcelona
Speurtocht Barcelona
Speurtocht Barcelona

Over Anna & Pim
Nadat beide stopte met een vaste baan in Nederland, vertrokken ze, met een koffer vol kitesurf-uitrusting samen naar de andere kant van de wereld op avontuur! Het meer buiten kunnen zijn, nieuwe culturen en plaatsen ontdekken en vooral het maken van heel veel mooie herinneringen, was het doel van deze reis. Na deze fantastische reis ‘landen’ Anna en Pim in het mooie Barcelona en weten ze allebei dat ze dit gevoel willen vasthouden. Hieruit is het Xventura idee ontstaan: een activiteit in de stad waarbij je, zoals op reis, zaken rondom je even vergeet en je focust ligt op de expeditie.

Wil jij ook samen met vrienden of familie op avontuur?  

Ik kan het alleen maar aanraden!

  • Voor contact met Xventura: bel of WhatsApp met +34 691 444 087.
  • Tours vanaf €20,00 per persoon (ook mogelijk met groepen);
  • Klik hier voor de boekingspagina;
  • info@xventura.com
  • Klik eens op de Instagram of Facebook van Xventura

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply