Barcelona Eat and Drink

5 x super lekker én gezond eten in Barcelona

Healthy hotspots om lekker en gezond te gaan eten of afhalen. De eerste maand heb ik mezelf hier in Spanje volgepropt met tapas’s, bier en best wel ongezond eten. Maar daar voelde ik me toch niet super fijn bij. Inmiddels heb ik een aantal favoriete plekken waar ik ga eten, omdat ze standaard gezonde keuzes op het menu hebben.

1. Buenaventura
Het Organic Café van Barcelona. Voor verse, lekkere (en ook vegetarische) gerechten, goede koffie en het is er in de zomer ook nog eens heerlijk koel binnen. Bezoekje waard!

2. De FitBar in Barceloneta
Is the place waar sportend Barcelona na een work-out op het strand even langs gaat voor een Acai-Bowl of gezonde smoothie.

3. LULU ‘Freshness First’
Voor healthy ontbijt en lunches: toast met avocado of humus, smoothie-bowls of pannenkoekjes met fruit.

4. Poke Maoli, sushi mix!
Verse, rauwe vis in een bowl! Met verschillende toppings en rijst of quinoa, jij kiest zelf alle ingrediënten en het sausje. ZO lekkerrr, dit is echt mijn favoriete plaats!

5. Flax & Kale
Dit is DE healthy hotspot van Barcelona; waar je  naast gezond eten ook nog eens lekker (buiten) kunt zitten, een verantwoord dessertje kunt eten of gewoon een wijntje bij je gerecht kunt bestellen. Zeker gaan als je gek bent op gezond eten. De nieuwste vestiging vind je in El Born (geopend in November 2017).

Meer restaurant inspiratie nodig? Check hier mijn favorieten restaurantjes. 

Flax and Kale
Flax and Kale
Flax and Kale
Flax and Kale

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply